Aktiviteter

Aktiviteter i Rjukan

Gaustatoppen Rjukan Admini 

Gaustatoppen

Gaustatoppen, som mange mener er Norges vakreste fjell, rager majestetisk over Rjukan med sine 1883 m.o.h. Årlig tar ca. 30 000 mennesker turen opp på Gaustatoppen...
Les mer
 

Vemork

Vemork er industrihistorie på sitt aller beste. Norsk Industriarbeidermuseum på Vemork representerer mye av Norges industrieventyr fra forrige århundre.
Les mer
Hardangervidda Nasjonalpark Rjukan Admini 

Hardangervidda Nasjonalpark

Hardangervidda nasjonalpark ligger innenfor Hardangervidda, Nord-Europas største høyfjellsplatå. Nasjonalparken representerer et særlig verdifullt høyfjellsområde.
Les mer
Rjukanbadet Rjukan Admini 

Rjukanbadet

Rjukanbadet er et av Norges mest moderne badeanlegg, med sklier, stupebrett og uteavdeling. Du kan og få unnagjort dagens trim i treningsstudioet, eller slappe av i velværeavdelingen.
Les mer
Rjukan Admini Hotell Rjukan Verdensarven World Heritage Rjukan Notodden Hydro Telemark 

Verdensarven Rjukan-Notodden

Rjukan er sammen med Notodden på UNESCOs verdensarvliste! Rjukan-Notodden industriarv er unik i verdenssammenheng. Rjukan og Notodden var åsted for Norsk Hydros pionervirksomhet i norsk og internasjonal sammenheng innen utvikling av den elektrokjemiske industrien.
Les mer
 

Krossobanen

Krossobanen er Nord-Europas første taubane. Navnet har den fått etter gårdsnavnet Krosso. Den ble bygget i 1928 som en gave fra Norsk Hydro til innbyggerne på Rjukan, slik at de skulle kunne komme seg opp i sola i vinterhalvåret.
Les mer