Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/clients/client0/web410/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/clients/client0/web410/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/clients/client0/web410/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Selskaper – Rjukan Admini skip to Main Content

Selskapslokaler på Rjukan Admini Hotel – Skap Minneverdige Arrangementer

 

Ser du etter de perfekte selskapslokalene for ditt neste arrangement? Rjukan Admini Hotel tilbyr en variasjon av elegante rom som passer enhver anledning. Vårt mangfoldige utvalg gjør oss til det ideelle valget, enten det dreier seg om jubileer, konfirmasjoner, bryllup, fødselsdager, vennetreff, hagefester eller julebord.

Vi forstår hvor viktig det er å skape minneverdige øyeblikk for dine spesielle anledninger. Derfor har vi dedikert oss til å tilby selskapslokaler som er både imponerende og fleksible. Uansett om du ønsker en intim og romantisk setting for bryllupet ditt eller en storslått sal for å feire en milepæl, har vi de riktige plassene for deg.

Vårt erfarne team står klare til å hjelpe deg med å planlegge og tilpasse arrangementet ditt, og sørge for at hvert detalj er perfekt. Fra menyvalg til dekor og annet utstyr, vil vi samarbeide med deg for å oppfylle dine behov og ønsker.

Rjukan Admini Hotel er kjent for å levere førsteklasses gjesteopplevelser. Våre selskapslokaler er intet unntak. Vårt fokus er å gjøre arrangementet ditt til en minneverdig opplevelse for både verten og gjestene.

For mer informasjon om våre selskapslokaler og hvordan vi kan hjelpe deg med å arrangere ditt neste store arrangement, vennligst kontakt oss i dag. Vi ser frem til å være vertskap for dine spesielle øyeblikk og hjelpe deg med å skape uforglemmelige minner.

Kapasitet:
Rjukan Admini Hotel har totalt 39 sengeplasser fordelt på 18 rom.

 

Opplev det beste av selskapslokaler hos Rjukan Admini Hotel. Book i dag!

 Ta kontakt for en prat med oss.

Back To Top