skip to Main Content

Noen ganger har man behov for å jobbe uforstyrret med sin ledergruppe. På Rjukan Admini Hotel har dere muligheten til det. Her kan dere leie hele det lille, eksklusive hotellet og disponere det alene, selvsagt med hotellets vertskap tilstede.

Dere får tilgang til husets 15 unike soverom – smakfullt innredet med utsøkt blanding av stilmøbler og moderne komfort, peisestue, dagligstue, spisesal og møterom. Som de eneste gjestene får dere full fokus fra vertskapet. De vil gjøre sitt ytterste for at dere får et effektivt og godt opphold og når målsettingen med samlingen.

Rjukan Admini Hotel ligger i verdensarvbyen Rjukan, knappe to og en halv time fra Oslo og kun en time fra Kongsberg. Beliggende på en liten høyde i idylliske Rjukan og omgitt av mektig natur og kultur er Rjukan Admini Hotel stedet for de gode og inspirerende diskusjonene.

I denne bygningen har det vært spenstige og kreative forretningssamtaler i over 100 år. Her ble oppbyggingen av industrieventyret på Rjukan planlagt. Norsk Hydros representasjonsbolig har huset mange prominente gjester opp igjennom tidene. Sam Eydes visjoner sitter i veggene, og vi er sikre på at hans store tanker og pågangsmot smitter over på dere også.

Maten står i stil med det herskapelige byggets historie. Vårt kjøkken lager første generasjons gourmetmat, og måltidene serveres i den staselige spisestuen. De gode diskusjonene fortsetter i de hyggelige stuene eller på terrassen med utsikt over Adminiparken.

En opplevelse av Rjukans spennende historie og natur anbefales som et avbrekk til den faglige agendaen. Her finner dere skaperkraft, heltemot, ureddhet, kampvilje og lett tilgang  til den mektige naturen. Vi bistår selvsagt med å finne den opplevelsen som passer dere, om det skal knyttes til deres faglige fokus, eller om dere ønsker å koble helt av fra dagens diskusjoner.

På Rjukan Admini Hotel får man den roen, inspirasjonen og fokuset man søker. Uforstyrret og tett på hverandre, og med vertskapet alltid rett i nærheten gir det alle muligheter for et godt resultat av investert tid og penger.

Kontakt oss for å planlegge deres opphold.

Back To Top